Fiecare cu anotimpul sau

anotimpuri

Suntem diferiti si asta se stie insa in egala masura ne uneste un punct comun al unor aspecte legate de perioada in care ne-am nascut. Desi nu este o regula tot mai multi spun ca in functie de anotimpul in care ne-am nascut avem sanse sa preferam mai mult acel timp decat alte sezoane.

Nu numai atat insa se pare ca exista si o corelatie cu tipul de personalitate asadar iata ce se presupune, ca ne descrie in functie de anotimp:

  1. Primavara se nasc extrovertitii si optimistii. Ai zice ca s-au nascut pentru munca caci le place, indiferent de domeniu. Sunt oameni care stiu cum sa isi imparta sarcinile, treburile, lucreaza cu drag si mai mult decat atat sunt si cei care au un gram de optimism in plus fata de altii.
  2. Vara se nasc…cei cu doua fete din punct de vedere al starii. Sunt cei care isi schimba foarte des si rapid dispozitia, ca racul care face doi pasi inapoi dupa unul in fata. Au un grad mare de sensibilitate si sunt mai predispusi la anxietate si depresie. Partea buna insa este ca au parte de un nivel ridicat de inteligenta si castiga teren si influenta din acest punct de vedere.
  3. Pentru cei nascuti toamna aspectul fizic conteaza extrem de mult si se vad mai mereu preocupati de acest lucru. Sunt de asemenea cei care nu se plictisesc niciodata, sunt mereu activi, persoane creative totodata si de multe ori predispuse la depresie. Nu degeaba exista o corelatie cu melancolia toamnei.
  4. Iarna in schimb se nasc cei care au mereu obiective clare, precise, cei care nu se exteriorizeaza prea mult cand vine vorba de sentimente. Si la acest capitol se pot defini ca fiind usor mai reci fata de parteneri. Asta nu inseamna insa ca nu sunt ambitiosi si descurcareti.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these