Fii fericit cu ceea ce esti

fericit

Nimeni nu este perfect.

Se spune ca iarba este mai verde in propria curte decat in curtea vecinului. Va exista intotdeauna cineva mai bogat decat tine, cineva mai frumos decat tine, sau cineva mai intelept decat tine, incat intotdeauna va fi cineva si mai inferior decat tine. Fie ca are un nas mai mare ca al tau, fie ca este mai mic de statura ca tine, acel om va exista fara sa il vezi. Vei lupta cu un continuu sentiment de a fi prins in mod constant in comparatie cu altii.

Gandeste-te la ceea ce esti cu adevarat, la ceea ce iti este frica si de ceea ce te face sa te temi. Frica nu te va intampina sa descoperi inferioritatea pentru oricine alticineva, incat nu este momentul sa cauti alti oameni sau sa faci comentarii. Unele din aceste griji sunt valide, dar trebuie avut in vedere si aspectul ca toata lumea este diferita. Ignorati orice comentarii pe care le primiti, considerati-le invalide si ignorati-le cu orice pret. Este absolut sigur ca cineva nu are suficienta incredere in sine daca ajunge sa spuna lucruri despre alte persoane.

Ia serios in considerare doar ceea ce este cu adevarat inferior. Daca ai un complex despre o parte specifica a corpului tau, cum ar fi bratele, picioarele, mainile sau bustul, atunci este greu pentru cineva sa descrie ceea ce simte comparandu-se cu altii. In acest moment este bine sa nu luati in considerare ce are unul mai mult sau mai putin si sa te gandesti serios la logica acestui lucru. Nu te poti opri in plina strada sa intrebi ce crede cineva despre aspectul mainilor sau picioarelor tale. Starea ce complexitate si inferioritate trece atunci cand incepeti sa va iubiti propriul corp cum va iubiti si partea intelectuala. Nimeni nu este perfect, iar perfectiunea este imposibila pentru cei care o cred posibila.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these