Greseli de alimentatie

Avem idei preconcepute si dincolo de faptul ca asa suntem obisnuiti sa facem si nu ne mai preocupam de ceea ce inseamnaa adevarul uneori chiar ne facem treaba mai greu din aceasta cauza. Cateva trucuri iti vor schimba opinia despre ce este corect si ce faci tu de fapt:

  • Merele pe care le mananci pana la cotor reprezinta poate un obicei raspandit. Insa totul este un mit astfel ca acel cotor nu numai ca poate fi mancat insa nu are un gust aparte si este la fel de sanatos ca si restul marului.
  • Ouale fierte sunt de obicei greu de cojit. Daca nu tii cont de aspectul lor le vei coji cum poti insa mai simplu este sa adaugi bicarbonat in apa in care se fierb. Un alt truc este sa incepi sa cojesti in egala masura ambele capete si sa aplici presiune prin suflare si oul va iesi singur simplu si rapid din „carapace”.
  • Unii cred ca a coji o banana de la cotor este mai usor si normal. De fapt cel mai bune exemplu este dat de maimute ce ne arata ca o banana se cojeste din capatul celalalt.
  • Aripioarele sunt de obicei mancate de pa baza osului. Ceva mai simplu si fara sa fragmentezi carnea este sa scoti oasele rand pe rand. Asta inseamna ca de indata ce ai scos cartilajul o simpla rotire sa scoata osul mai mic dupa care cel ramas. Carnea ramane intreaga!
  • Cojirea unei portocale poate fi de asemenea ceva mai dificila, cu suc stors ce pur si simplu te enerveaza. Mai simplu va fi sa tai capetele de ambele parti dupa care sa tai mijlocul sau si sa o rulezi. Pur si simplu.

Astfel de trucuri te ajuta pana la urma sa salvezi timp si sa faci totul mai eficient. Pofta buna!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these