Idei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor

cadou ziua indragostitilor

Desi nu pare a fi o sarbatoare din sirul celor de marca romaneasca se pare ca Ziua Indragostitilor si mai exact 14 februarie a fost foarte rapid adoptata ca fiind zi de luat in seama si de sarbatorit. Un motiv totusi si comercial asa ca inevitabil te vei intreba care este cel mai potrivit tip de cadou pana la urma.

Cadouri si idei

Desi se crede in prima faza ca tine de buget si de cum asociezi acesta in randul a ceea ce ai nevoie altii sunt pur si simplu un cautare de idei. Iti doresti poate sa treci peste ceea ce inseamna clasicul si simplismul; suntem deja departe de acei papitoi de plus, suntem departe de a ne fi pe plac un simplu obiect decorativ. In schimb ai putea sa te gandesti la:

  1. Plimbare cu balonul. Depinde de vreme insa se organizeaza astfel de plimbari si pare ca este atat de romantic sa admiri de la inaltime mica lume. Asa ca pentru cei care au o doza de curaj asta ar putea fi una din acele idei nebunatice. Oricum nu e ca si cum ai face asta in fiecare zi.
  2. Spa, impreuna. De cand au aparut pe piata acele saloane unde ai grija de tine, ai parte de relaxare acestea sunt o destinatie. Asa ca poti sa incluzi acest lucru in lista ta mai ales daca stii ca aveti nevoie de o astfel de zi. Poti opta atat pentru acele tratamente necesare cat si pentru un adevarat rasfat, pentru tratamente care sa relaxeze.
  3. Un ceas sau un accesoriu de orice fel. Unii se incadreaza in ceea ce inseamna nevoia de a fi practici asa ca vor merge pe ideea de a cumpara un cadou care este chiar necesar.

Sau poate ca suna mai bine casatoria de o zi desi pare usor copilareasca. Pana la urma old is gold.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these