Indicat pe timpul de iarna: sport si miscare

sport iarna

Chiar daca perioada mai rece a anului impune se pare o alta conduita din punct de vedere a modului in care ne energizam si facem miscare asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci sport deloc. Asadar, indicat pe timp de iarna este sa faci sport insa sa adaptezi totul pentru perioada in cauza.

In primul rand trebuie stiut faptul ca sportul pe timp de iarna nu este ceva de stopat, Chiar daca temperaturile nu sunt tocmai cele mai prilenice sau chiar daca nu vei face acelasi ritual ca in perioada calda tine totusi cont de necesarul de sport si intr-o astfel de perioada.

Sportul si starea de bine

Marele avantaj pe care il avem cand vine vorba de sport tine de starea de bine. Tindem sa dormim mai mult iarna, sa ne scurtam perioada de activitate si usor usor sa ne izolam. In orice caz stam mai mult in incaperi bine incalzite si asta duce si la raceala cand frigul si ideea in sine ne fac sa respiram din nou si din nou aer cu virusi. In orice caz, toate aceste situatii se rezolva prin sport.

Miscarea pe care o face duce la eliberare de endorfine in organism. Acest lucru este responsabil cu starea de bine, ceea ce face ca starile de stres, cauzate de orice, starile de tulburare si dezechilibru sa cunoasca un impact minim. De asemenea, nevoia de a ne mentine in form, cu tonus potrivit inseamna necesar de sport.

Sportul, abordare pe timp de iarna

Indiferent de metoda pe care o alegem pentru a face miscare trebuie sa avem in vedere expunerea la frig si ce inseamna asta. Desi echipamentele de protectie sunt scumpe acestea isi merita banii pentru ca absorb umiditatea si nu te lasa expus la frig si ud. In plus, se tine cont de pantofi de sport adecvati pentru iarna, pentru a nu aluneca.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these