Ingheata altfel

inghetata

Pentru cei care au o placere maxima din consumul de inghetata mai nou vremurile moderne aduc alte si alte posibilitati care sa incante. Surpriza vine de aceasta data de la spaniolul Manuel Linares. 

Inghetata cu diverse culori

Manuel, in varsta de 37 de ani, a descoperit o reteta secreta care sa permita unei inghetate aparent simple sa se transforme ca si culoare. Mai exact daca la inceput este de un albastru pur ulterior sa devina roz inchis si pe masura ce se consuma sa isi schimbe aspectul cromatic.

Partea interesanta este ca o astfel de inghetata se pare ca este naturala. Nu se cunosc toate detaliile de vreme ce inventatorul nu isi doreste asta insa afirma ca ceea ce contine o astfel de inghetata inseamna numai ingrediente naturale. Ori cei care au si gustat din ea spun ca totul este fructat si iti aminteste de o combinatie fresh.

Aparent simplu se pare ca de la culoarea initiala dupa ce se foloseste un spray in cateva secunde inghetata isi schimba aspectul. Si la fel se intampla si cand este consumata. Parca ai  manca un curcubeu. Si daca te intrebi ce efect sta in spatele acestui lucru si usor ciudat insa care sa arate ca tehnologia moderna poate tine si de ceea ce se poate consuma afla ca partial secretul consta in oxidare si modul in care produsul in sine prin componenta sa isi schimba culoarea la diverse modificari de temperatura.

Acelasi inventator se pare ca nu se opreste aici si isi doreste sa realizeze si o altfel de inghetata. Desi ideea sa este unica pana acum nu se opreste aici si intentioneaza sa scoata pe piata o inghetata la fel sau poate mai mult interesanta care sa reactioneze la lumina ultravioleta. Pana atunci insa ne delectam cu ceea ce inseamna inghetata Xameleon.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these