Ingrijire vara

ingrijre par vara

Pe timp de vara canicula poate fi un real inamic pentru parul tau. Chiar daca te gandesti ca nu stai in bataia razelor de soare mai mult de cateva minute este suficient pentru ca parul tau sa fie afectat. Exista cateva trucuri care sa te ajute sa arati si bine si sa tii cont si de ingrijire:

  1. Ai grija de varfurile tale. Mai ales acum varfurile au tendinta de a se rupe, de a se despica si per total de ingrijire. Asa ca un ulei special te poate ajuta mai cu seama daca mici fire de par vor aduce si acel look rebel. Are nevoie de disciplina, de a evita ca firele sa se rupa, parul sa fie fragil si asa mai departe. In orice caz esti la un pas de deshidratare si a parului.
  2. Nu il coafa exagerat. Pe timp de vara iti poti alege acel look studiat in coada sau poate chiar cu o bentita. Sunt stiluri care se poarta, sunt stiluri care te ajuta sa ai parul prins si fara sa ti se lipeasca de cap.
  3. Nu spala parul prea des. Este poate cea mai frecventa greseala insa cu toate acestea nu ne dam seama cat de mult agresam parul. Acesta are nevoie de ingrijire si nu de accentuare a modului in care se poate degrada. Asa ca evita sa speli parul in fiecare zi chiar daca ai senzatia ca asta te racoreste. Ca o alternativa a modului in care sa ai grija de parul tau este si samponul uscat. Acesta practic iti face ca parul sa arate fresh, curat si proaspat.

Dincolo de acestea conteaza nu numai ingrijirea specifica la nivelul parului ci si ceea ce consumi. Ideal este sa pui accent pe vitamina A si E pentru ca parul sa fie bien ingrijit si ferit de degradare.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these