Intalnirile ratate, un punct castigat

intalnire

Cand nu esti intr-o relatie mai toata lumea din jurul tau continua sa te streseze cu ideea de a-ti gasi pe cineva. Insistenta duce pana acolo cand ti se stabilesc si blind date caci au si ele farmec. Cum potriveala de acasa nu se este ca cea din targ ai si sanse sa nu dai peste omul nepotrivit.

O intalnire ratata nu trebuie insa ignorata. Ca orice alta experienta de viata si in acest caz poti descoperi de fapt ca ai ceva de invatat. Te-ai gandit pana acum la asta? Te-ai gandit ca ar putea fi sansa ta de a descoperi cat mai multe despre tine?

  1. Poate ca bati moneda pe un tipar anume si stii cum se spune, „ai grija ce iti doresti caci s-ar putea sa ti se intample”. Asa ca acum ar fi un moment bun sa iti dai seama ca trebuie sa schimbi tiparul si sa ajungi sa iti doresti un altfel de barbat. Cum altfel daca nu printr-o intamplare mai putin reusita?
  2. Un date care nu iti place poate fi de asemenea o lectie de omenie. Inveti sa empatizezi, cunosti mai multe tipare de oameni si descoperi ca fiecare are povestea sa insa pana cand nu o cunosti emani judecati prea rapide si superficiale.
  3. Analizeaza-te. Iti dai seama in egala masura de cum esti, privita in ochii celorlalti.
  4. Descoperi ce anume iti doresti si daca asta era ceea ce stiai atunci ti se intareste o convingere de acest gen. Este ca si cand mai aveai nevoie de o confirmare de acest gen si tocmai s-a intamplat asta.

Ce-i drept ai nevoie si de o doza de optimism pentru a vedea lucrurile astfel. Pana la urma este o experienta si trebuie privita ca atare, fara sa iti fie cu dezgust cand s-a intamplat sa nu mearga.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these