Intrebari la care nu ar fi bine sa iti raspunzi

intrebari

Cu totii avem dileme si idei despre sine si despre ceea ce ne inconjoara. Doar ca obsesia la un moment dat face ca unele intrebari sa ajunga iti fie de capatai. Invatand despre asta descoperi ca uneori nu trebuie sa te agiti pentru anumite lucruri.

Din lista de intrebari cu iz esential se numara:

  • Unde mi-e norocul. Unde mai pui ca in randul traditionalistilor a spune ca ti-a pierit norocul este ca si cand ai spune ca ai ramas pustnic in lume. Se vorbeste cu greutate in ceea ce priveste norocul asadar o astfel de intrebare ar putea sa iti fie de capatai.
  • De ce eu. Poate ca una din cele mai grele intrebari ale unei persoane. Sunt cazurile celor care au ajuns intr-un punct de rascruce cand nu stiu incotro sa o ia si se simt parca presati de ceea ce au de facut. In orice caz poate cel mai stupid lucru este sa te gandesti de ce tocmai tu.
  • Cum fac sa…suna a dilema si deja se contureaza una. Pentru ca a detine controlul sau orice alta situatie ce consideri ca o ai de facut aduce fara doar si poate necesarul de a te gandi la un plan. Insa uneori este mai bine sa actionezi fara sa te gandesti prea mult.
  • Cand voi fi fericit/a. Fericirea o cautam cu totii mai toata viata noastra. Doar ca poate ca tocmai cand erai fericit nu ti-ai dat seama de asta. In oirce caz scopul fiind unul stabilit ar trebui sa stii ca a te gandi in mod obsesiv la asta inseamna sa nu iti mai traiesti propria viata ci sa fii mereu in cautare de ceva. Efectiv esti dornic/a de a fi in acel punct complet de fericire. Dar intrebarile nu isi au rostul si daca la asta te gandeai inseamna ca nu erai unde ar fi trebuit.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these