La cofetarie sau la mall?

Prajitura

Cea mai mare intrebare la care gasim cu greu un raspuns este unde ne petrecem timpul liber de duminica, incat ajungem sa facem de cele mai multe ori o elagere gresita si sa optam pentru cele mai comune locuri, incat a merge la mall a ajuns sa fie una dintre ocupatiile noastre zilnice.

Ce le place persoanelor asa de mult la mall? Probabil ca este o intrebare pe care si ei si-o adreseaza si la care nu gasesc nici un raspuns concret, incat mall-ul reprezinta un grup de magazine in care casti ochii cateva ore pe zi fara sa cumperi ceva pentru ca preturile sunt prea mari sau alegi sa mananci ceva din preparatele de tip fast food. Cea mai buna idee de a iesi in evidenta este sa te afisezi la mall impreuna cu prietenii, pentru ca mall-ul a ajuns sa inlocuiasca plimbarea si parcul.

Sincer, eu prefer sa ies cu prietenii la o prajitura in oras. Nu vreau sa uit amintirile placute pe care le-am creat cu familia atunci cand eram mai mica si in zilele de sarbatoare ieseam cu totii la o prajitura, care ne incantau si cele mai ascunse simturi. Simplitatea, eleganta si linistea pe care ti-o confera o cofetarie nu se compara cu agitatia din cadrul centrului comercial denumit mall.

O portie de ceva dulce ne va aduce zambetul pe buze tuturor, ne vor incanta cu cele mai fascinante culori si modele de prajituri, incat intotdeauna putem opta pentru acele prajituri de ciocolata, vanilie sau fructe. In acest fel, vom sprijini si acei cofetari si patiseri care gatesc cu drag pentru a da un plus de naturalete si de valoare produselor delicioase pe care le intalnim in cofetarii. Acest articol este o invitatie pentru fiecare dintre noi de a iesi din casa si de a pasi intr-o cofetarie pentru a simti bucuria copilului de altadata.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these