Lectii de viata pe care incepi sa le cunosti pana la 30 de ani

lectii de viata

Orice persoana simte la un moment dat ca maturitatea se defineste din ce in ce mai mult. O putem numi in orice fel si simti la fel insa cert este ca fiecare etapa a vietii are ingredientul si gradul sau de a se impune din acest punct de vedere.

Sunt lectii de viata ce ti se arata pana la 30 de ani si din acestea se numara:

  1. Destramarea unei relatii, ceea ce nu presupune de fiecare data o dezamagire ci de faptul ca iti dai seama ca nu era omul potrivit. Si asta este din nou un semn de maturitate cand realizezi cand esti intr-un punct de cotitura: faci compromis sau mergi mai departe.
  2. Orice ti se intampla este semn ca la un  moment dat deciziile tale au influentat cursul vietii. Fie bine, fie rau exista momente de orice fel ce se impun prin aspecte ce trebuie sa le traiesti, sa le infrunti. Ori ceea ce decizi astazi va avea clar repecursiuni si pe viitor.
  3. Nu mai ai timp sa fii imatur. Si daca vei face asta iti dai seama ca nu se cade.
  4. Nu mai lasi pe maine ceea ce urgenteaza astazi. In timp iti dai seama ca se face o mare diferenta intre minutele in care actionezi. Asa ca urmezi cursul firesc al unor prioritati mature.
  5. Iti dai seama ca timpul are valoarea sa. Parca trece mai repede cand te bucuri de ceva si mai greu cand esti in impas insa in orice caz iti dai seama de puterea lui si il savurezi si consumi ca atare.
  6. Nu te victimizezi sau cel putin faci asta motivat si redus. Pana la urma lupta este a ta.
  7. Iti exprimi gandurile cu intelepciune; fie ca este vorba de a discuta in public sau nu tine de o modalitate corecta de a vorbi. Si iti dai seama ca nici asta nu este atat de usor precum pare.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these