Legenda soacrei

soacra

Exista o legenda despre soacra care se doreste a fi reai si impunatoare in fata norei. Poate ca mare parte din nurori stiu deja asta insa dincolo de mitul acesta exista o chestiune de orgoliu feminin.

Nora si soacra nu se vor impaca niciodata. Insa din decenta si mai apoi pentru ca amandoua sunt femei vor gasi o cale sa imparta atentia barbatului asupra caruia se face si obiectul disputelor cel mai adesea. Una l-a crescut, cealalta l-a luat. Nu este placut insa de nicio parte.

Daca mitul este adevarat insa nu ai cum sa te astepti de la soacra sa iti spuna anumite lucruri:

  1. Nu va admite ca este pe locul doi. Niciodata. Chiar daca primii 20 sau chiar 30 de ani a fost numarul unu acum se vede doar o piesa de decor.
  2. Sot ca sot insa fiu inca ii este. Si nici asta nu va spune niciodata insa cu siguranta ca asa va gandi. Pana la urma urmele de sange nu se vor sterge si nu se vor dilua niciodata- pentru ea nu exista schimb de macaz cand se alege o alta femeie care sa ii urmeze in viata.
  3. Vin in vizita sa va vad si nu pentru ca as dori sa vin in inspectie. Cel mai adesea gandul negativ al nurorii este de fapt gandul pozitiv al soacrei doar ca nu il va spune si va lasa o cu totul alta impresie.
  4. Norocul sa te am ca si nora. Sunt putine cazuri ale celor care admit acest lucru insa pana la urma fericirea celui caruia i-a dat viata este mai presus de orice.

Legenda soacrei nu se va prescrie asa ca orice nora va simti la un moment dat ca este nedreptatita si urmarita de ochi barfitori. Insa cu toate acestea coexistenta bate orice problema.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these