Let’s be Cops, comedie si politie

lets-be-cops

Comediile sunt in medie cele care abordeaza subiecte comune insa si cele care sunt luate in deradere intr-o societate. Cum nu s-au gandit unii ca ceea ce tine de politie nu poate fi un subiect bun pentru asta? Iata ca filmul „Let’s be Cops” vine cu o astfel de varianta.

Comedia, lansata in vara acestui an, aduce se pare o relatare stupida, cel putin la inceput. Insa totul se incadreaza se pare intr-un cadru care starneste comicul. Cei doi prieteni, ce ii uneste si destinul nu prea favorabil din punct de vedere al carierei, devin politisti peste noapte. Jake Johnson si Damon Wayans Jr. sunt Ryan si Justin sau mai bine spus Chain in varianta de politist isi dau seama ca in uniforma de organe sunt cei care detin autoritate.

Devin impostori care isi satisfac placerea de a interveni in situatii propice  unui politist adevarat. Daca in prima faza isi dau seama ca pot impresiona pana si femeile, daca pentru inceput sunt cei care se distreaza in situatii de violenta domestica intre femei ajung intr-un cerc totusi mai putin placut. Mafia orasului este cu afaceri dubioase si prin statutul castigat ce-i drept pe nimic ajung sa investigheze cazul.

Desi in cele din urma ajung sa fie deconspirati, ajutand societatea li se deschid si usi. Pe principiul totul este bine cand se termina cu bine cei doi ajung sa se inspire pentru viata reala. Unul continua in sistem al politiei, celelalt transpune totul intr-un joc creat care sa ii aduca si succesul ce pana la acest moment nu exista.

Pe cat de simplu pare sa fie sa iti cumperi online tot felul de articole necesare pentru a arata cel putin ca un politist pe atat de complicat este totul. Curaj, nebunie, dorinta de aventura si un moment de revelatie sunt aspecte ce reies din intreaga comedie. De vazut? Cu siguranta!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these