Linistea apusului de soare

apus soare

Cati dintre noi nu ne-am dorit in plina iarna sa fim la mare si sa ne bucuram de frumusetea acesteia pana la cele mai mici detalii, incat am ajuns sa visam la vara, la mare si la soare. Dar ce este atat de fermecator la mare? Probabil ca agitatia valurilor, linistea si caldura nisipului, precum si apusurile de soare privite direct de pe plaja.

Linistea apusului de soare

Poate ca unii dintre noi nu dam o importanta atat de mare acestui fenomen, dar cei mai romantici dintre noi gasesc aici cele mai tandre cuvinte si cele mai calde expresii, mai ales daca sunt inconjurati de partenerul de cuplu.

Stiai ca aceleasi emotii le poti simti si daca privesti apusul soarelui de pe un deal? Alege cel mai inalt deal din oras si fa o vizita pe inserat. Cu siguranta nu vei regreta, pentru ca in primul rand vei vedea un curcubeu de fericire, cum imi place mie sa il numesc, pentru ca tonurile de culori calde imbinate cu cele reci, ofera cele mai placute senzatii si in acelasi timp de incarca cu energie, cu relaxare si cu cele mai pozitive ganduri.

Dansul stelelor de pe cer

Daca este sa admiram mai mult cerul, vom observa ca magia culorilor dispare si se creeaza o liniste totala, in care isi fac aparita stelele, care devin astri calauzitori in cele mai frumoase vise. Stiati ca unele stele danseaza pe cer? Ei, bine, nici eu nu stiam, pana cand nu am citit unele studii care au demonstrat acest lucru.

Este bine sa stii ca bucuria vine si din cele mai mici lucruri pentru care nu trebuie sa platesti si pentru care nu exista termen de comparatie. Trebuie sa te bucuri de acele lucruri pe care le gasesti in natura si pentru care nu poti decat sa spui un mare multumesc. Cele mai frumoase apusuri de soare au fost transpuse in picturi care au ajuns sa valoreze mii de euro.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these