Lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei

Nu degeaba se spune ca femeile si barbatii sunt atat de diferiti. Nu ne vom intelege cu privire la unele aspecte asa ca tot ceea ce ramane de facut se refera mai degraba la toleranta. Iata si care sunt cele mai frecvente aspecte pe care barbatii nu le inteleg la femei:

Intarzie

Daca se stabileste un termen limita, de ce o femeie intarzie? De ce dureaza atat de mult sa faca dus, sa se aranjeze, sa isi aleaga hainele sau sa se rujeze? Desi exista si barbati care intarzie femeile se bat ca bat recorduri. Ei bine, dar elegant este ca o femeie sa isi faca simtita nu numai prezenta ci si lipsa.

Vorbitul la telefon

Un alt aspect parca sacaitor se refera la faptul ca femeile vorbesc mai mereu la telefon. Ce or avea atat de multe sa isi spuna si de ce nu fac asta fata in fata? De fapt si stiinta certifica faptul ca o femeie are mai multe de spus decat un barbat. Este in gena lor!

Prea multe genti

De fapt sirul acesta de prea multe continua cu o serie de obiecte. Cert este ca gentile le observa mai adesea si pentru ca isi tot muta din una in alta tto felul de obiecte. E greu pentru ei sa inteleaga aceasta parte de fashion si de ce pe ultima suta de metri se are in vedere asa ceva.

La shopping

Nu e de mirare ca s-au creat mituri despre mersul la shopping. Probabil ca tocmai barbatii au lansat astfel de zvonuri. Cert este ca pentru ei femeia petrece prea mult timp in magazine, cumpara prea multe si se decide prea greu. Oare nu ne gandim ca tocmai acele canapele sunt destinate lor, pentru a astepta in confort venirea unei doamne, iubite, mame care colinda prin magazine?

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these