Lucruri pe care si le doreste EA

apreciere

Poate ca nu iti va spune insa gandeste asta de fiecare data. Ea isi doreste mai multa atentie, mai multa dragoste, mai mult de fiecare data. Spre exemplu isi va dori mai multa sensibilitate si in egala masura masculinitate la puterea a doua.

Iata cateva lucruri pe care ea si le va dori in mod cert – si nu tine de ceva material:

  1. Complimente. Poate ca o femeie nu ar putea trai fara vorbe de duh. Gandind ca acestora le place s afie magulite si asteapta mereu o vorba frumoasa este cert ca isi doresc sa auda de la cei din jur ca sunt divine. Nu degeaba spun ele ca se aranjeaza pentru parteneri asadar acestia trebuie sa isi arate echivalentul.
  2. Timpul dedicat ei. Poate ca cel mai de pret cadou pe care ai purea sa il oferi in acest sens tine de timpul pe care il dedici in compania sa. Un mic gest cand se astepta mai putin este ceea ce isi doreste; surprinde-o cu o cafea sau o plimbare cu animalul de companie, cand ar fi crezut ca trebuie sa fii in alta parte.
  3. Apreciere. Daca este ceva ce o femeie uraste este sa nu i se arate aprecierea muncii pe care o depune. Asadar, nu uita ca orice ai face totul vine platit cu un pret de ea. Asta inseamna timp si dedicare.
  4. Zile speciale. Poate ca din lipsa ta de atentie apreciaza din ce in ce mai mult orice ocazie speciala. Daca uiti si de acestea ar cam trebui sa te gandesti de doua ori. Si nu tine numai de ziua onomastica a soacrei pur si simplu de cateva dati cu semnificatie in viata sa.

Si pe cat de sofisticate pe atat de pretentioase clar este ca femeile isi doresc mereu mai mult si mai mult. Cu greu le satisfaci pretentiile.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these