Metoda Don Juan

Daca in lumea moderna nu mai exista acea intelegere intre parinti care isi casatoresc copiii dupa bunul plac in functie de averi si de  modul in care cuscrii isi inmultesc averea atunci metoda de tip Don Juan este solutia. Din dragoste oarba se ajunge in punctul in care casatoria devine doar un mod de a te pune la adapost.

Ce este metoda Don Juan. De fapt se poate numai si denumi in varii feluri insa cert este ca tine de modul in care cel in cauza se arata interesat si nu numai, cand cel  in cauza se indragosteste chipurile fara perdea insa ajunge din pacate la o casatorie din interes. Cazurile sunt multiple si chiar si mondene. Dar ce e de facut? Dragostea e oarba si atat.

Si daca credeai ca astfel de cazuri se refera in special la femei te inseli. De fapt femeile cu o baza solida in ceea ce priveste situatia financiara sunt „vanate” la propriu. Si marea problema apare cand dragostea, bat-o vina, face ravagii. Femeile din pacate sunt mai slabe, sunt cele care se lasa mai usor impresionate si care nu mai tin cont de anumite aspecte stricte. Se ataseaza mai repede si pun partea emotionala, vrand nevrand, mai presus de toate. Asa se face ca usor slabe din fire sunt ingenunchiate de cei care aparent pe aceeasi lungime de unda le promit marea cu sarea. Caci nu-i asa, banii nu aduc si fericirea ci numai acea stare de confort.

Exista o vorba care spune ca „dragostea iese pe usa cand nevoia si saracia intra pe geam” sau invers. In orice caz nu se prea impaca una cu cealalta. Ce mai faci cu dragostea cand nu ai dupa ce sa bei apa? Dar cand nu duci lipsa de nimic iti cam anulezi din ceea ce inseamna dragalasenia si iubirea aceea care te taie pe dinauntru. Daca pe un personaj nepotrivit tie il iubesti atat de multe cam cat ai iubi pe cel pe aceeasi lungime de unda cu tine?

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these