Metode de slabit cu iz international

diete

Avem si recorduri la slabit cat si recorduri la ingrasat. Fiecare cultura in parte are stilul sau culinar, ceea ce face ca motivele pentru care te-ai ingrasa sa fie multiple. Dar nu este de condamnat si nici de mirat caci si romanii au excesele lor cu porcul taiat de sarbatori.

Iata cateva sfaturi despre slabit cu iz international:

  1. Marea Britanie are consumatori la scara mica. Asa ca si la fast food acestia cer portie mica de mancare. Nu este de mirare ca nu se ingrasa intr-un stil total exagerat. Insa se crede ca acest obicei vine si din faptul ca razboiul mondial a avut mari si grave urmari asupra acestui popor. Cumpatarea, lectia numarul unu.
  2. Orezul si fasolea sunt ideale pentru consum si echilibrate pentru a nut e ingrasa excesiv. Asadar, brazilienii au si ei de oferit o lectie in acest sens.
  3. Elvetienii obisnuiesc sa consume musli in cantitati destul de mari. Au o obisnuinta cu asta si se vede. Ce se intampla cu acest produs? Iti ofera senzatia de satietate ce dureaza si pentru ca opresc oarecum ritmul alert de digestie. Asa ca va dura o vreme pana cand vei simti nevoia sa mananci iar.
  4. Rusii au si ei secretul lor. De aceasta data tine de cultivarea propriilor legume si fructe. Acestia in mare parte obisnuiesc sa isi petreaca vara la curte, la casele de la tara, acolo unde isi planteaza toate cele necesare. Si astfel de produse sunt naturale, satioase si nu ingrasa.
  5. Turmericul face parte din clasa de condimente ce poate sa contribuie la arderea grasimilor si accelerare a corpului in acest sens. Malaezienii au asadar un motiv mai mult decat intemeiat pentru a consuma turmeric.
  6. Norvegienii prefera sportul. Fie ca este vara sau iarna acestia aleg bicicleta sau skiurile si nu se abat de la miscarea de acest gen. Deci sportul, o placere!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these