Mituri despre ce inseamna sa fii casatorit

casatorie

Cand aleg sa faca marele pas mirii se gandesc de multe ori la mirajul nuntii si nu la ce urmeaza pe urma. De aceea multi ajung sa se desparta, cand trec de la gandirea artificiala si isi dau seama ca viata nu este ceea ce credeau ei. Cu toate acestea exista si prea multe mituri despre asta. Asa ca descopera ce nu este adevarat despre asta, tine cont ca nu trebuie sa crezi tot ce ti se spune.

Mituri despre casatorie

Se spune spre exemplu ca cei doi dintr-o casnicie trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda. Cu alte cuvinte ar trebui sa renunti la ceea ce iti place in numele celuilalt. Asa ca te sperie deja gandul ca va trebui sa tii cont de un compromis. Ei bine nu este deloc adevarat. La fel ca si in orice alta relatie ce nu este inca oficiala placerile fiecaruia nu trebuie sa fie mereu comune. Dar si asta este cu farmec nu-i asa?

Un alt mit spune ca trebuie sa renunti la tine si la ce iti doresti, muncind pentru casa. Nici asta nu se intampla ca un musai si ca si cand se impune de la sine. De fapt in timpul casniciei se adauga poate nevoia de a manifesta interes pentru cel de langa tine si pentru casa insa asta nu inseamna ca trebuie sa iti anulezi viata.

Nu evoluezi, nu ai timp de nimic. Daca vei ajunge sa iti setezi prioritatile intr-un sens prost sunt sanse insa nici pentru asta nu este o regula. Asa ca tine cont de faptul ca evolutia ta din punct de vedere profesional spre exemplu nu trebuie sa te impiedice. Nu spune nimeni ca nu ai putea jongla cu viata de familie si cu cea profesionala. Si chiar daca nu ai fi casatorit/a situatiile din viata ta te-ar aduce in aceeasi problema, de a echilibra atentia catre munca si nevoia de timp liber.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these