Normcore – un stil vestimentar deosebit

Te-ai gandit de ce vedetele sunt pozate de paparazzi in cele mai jenante ipostaze, cu cele mai urate haine? De ce la cati bai invarte industria din care fac parte nu ar fi cele mai fitoase aparitii cand ies in oras? Sunt emebleme si devin modele pentru altii si totusi…prefera stilul normcore.

Noul trend, anti-trend

Normcore se defineste ca fiind moda antimoda daca se poate spune asta. Cu alte cuvinte inseamna sa te imbraci atat de simplu, banal si uneori chiar aproape de o limita a stilului care te transpune intr-o lume a oamenilro de o mai joasa categorie sociala. Total la opus fata de ceea ce credeam ca defineste lumea starurilor normcore vine sa demonstreze ca ceea ce conteaza cel mai mult este omul ce poarta haina si atat.

Se spune ca haina ce o porti te face domn insa sufletul este cel care te face om. Si pana la urma noi suntem cei care punem sau nu pret pe un articol vestimentar, posibil ca intr-un fel sau altul sa scoata in evidenta anumite trasaturi favorabile. Insa in viata nu conteaza doar atat ci ceea ce spui si ce valori ai, pe ce pui pret si ceea ce stii dincolo de posibilitatile materiale de a te imbraca de la cei mai renumiti designeri.

Normcore nu este un trend recent, cel putin nu in randul starurilor de la Hollywood. In Romania abia daca s-a auzit de asa ceva si pare greu de crezut ca vedetele sa renunte la tinutele sexy pentru un tricou banal. Pentru ca pe sticla nu da bine. Si bogatia unuia se vede tocmai din posibilitatile vestimentare sau cel putin asa se crede.

Vedetele internationale insa nu se lasa mai prejos si demonstreaza ca indiferent ce bogatie aduna in conturile lor conteaza mai mult ca oricand sufletul lor, ceea ce sunt si nu ceea ce poarta. Sa ne amintim de Steve Jobs care de fiecare data se prezenta in maleta simpla neagra si o pereche de blugi sau de mai toate vedetele care sunt surprinse tot mai des purtand haine simpliste. Cati dintre noi ar putea sa faca asta?

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these