Noul tip de barbat in trend: lumbersexualul

barbat cu barba

Daca pana acum facea furori metrosexualul si stim cu totii cine este el acum se pare ca moda s-a reinterpretat si am ajuns la un alt nivel. Ca o moda actuala este barbatul cu barba. Ai vazut si tu ca marea majoritate a inceput sa aprecieze parul facial si sa nu il mai vada ca pe ceva grotesc. Ingrijita ca la carte barba  unui barbat aduce o alura aparte.

Se numeste Lumbersexualul si este barbatul modern si totusi venit parca din ani stravechi. Este o noua tipologie identificata si se pare ca se coreleaza cu un stil masculin in cel mai pur sens. Iata cum definesc specialistii acest nou trend:

  • Barbatul bine. Arata bine si se comporta pe masura. Aduce parca aminte de acel tip de barbat de il trimiti la vanatoare, la pescuit, la orice activitate ce tine de casa. Ti-l si imaginezi in cabana, traind la munte. Suna bine parca desi vine cu un stil si un aer aer romantic insa parca old.
  • Barbatul fizic masculin. Din punct de vedere fizic surprinde si nu prea. Este bine definit ca si muschi, are insa si tatutaje si asta ca o ancora a vietii moderne. Se ingrijeste si asta se vede in primul rand la nivel de barba care nu este deloc de neglijat ci chiar puternic accentuata.
  • Prefera old vintage style. Din punct de vedere vestimentar se pare ca lumbersexualul este cel care se simte cel mai bine in bocanci greoi, cu blug si cu camasa groasa. Prefera ceva lejer de genul unui pulover si nu este de clintit spre o arie de genul fashion. Cu toate acestea nu lasa de dorit ca si aspect, per general.

Desigur, si femeile au parte de schimbari de-a lungul timpului. Insa ce este surprinzator vine din faptul ca barbatii de regula nu au parte de schimbari majore. Si totusi, acum pare ca sunt fruntasi la acest capitol.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these