Nu ai dori sa ii spui sefului ca…

sef-subaltern

Onestitatea, sinceritatea se apreciaza intr-o relatie profesionala de tipul sef- angajat. Insa totul cu o masura. Chiar daca ai vaga impresie ca ti-a mentionat ca puteti discuta orice nu ar trebui sa vorbesti cu seful tau orice. Asa ca unele aspecte trebuie sa ramana intimitatile tale si atat!

Nu ai dori sa ii spui sefului tau ca:

  1. Nu arata bine. Sau chiar ca ii sta bine. Ai putea fi interpretata ca avand alte intentii asa ca mai bine lasa. Nu ii spune ca a ales prost cravata spre exemplu caci ii jignesti gusturile poate personale sau poate pe cele ale sotiei, ale iubitei, ale mamei, cine stie. Si in plus, gusturile nu se discuta!
  2. Viata ta privata. Nu mergi la el in birou ca la confesiune, nu iti este psiholog asa ca pana sa ti se faca o interpretare proasta mai bine renunta la idee. Nu ii spune de castigurile familiei spre exemplu caci va interpreta ca ai suficienti bani si nu iti va mai mari salariul. Da, nu este corect insa primul gand acesta va fi.
  3. Povestile din timpul liber. Mai ales cand esti femeie si fara statut matrimonial poti fi oricand interpretata ca fiind altfel decat ceea ce tu esti. Asa ca fii rezervata in a da detalii de acest gen. Pur si simplu, ai o reputatie ce trebuie sa ti-o pastrezi. Se distreaza week-end de week-end? Nu este fata de casa!
  4. Politica si religie. Se spune ca acestea nu sunt subiecte de dezbatut in timpul mesei. Insa se pare ca nici in alte cazuri sau cel putin nu prea mult. Asadar, dincolo de crezul tau in viata prefera sa tolerezi ce este in jur si sa ceri acelasi lucru.
  5. Despre partener. Stii cum se spune, parintii nu il vor ierta niciodata daca ti-a facut rau desi tu vei trece peste. Asa ca nici seful tau nu ar trebui sa iti stie viata intima.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these