Nu ar trebui sa faci asta

greseli-de-evitat

De fiecare data cand avem o problema primul lucru la care sa ne gandim este ca nu am fi trebuit sa facem un anume pas. Nici ca mai conteaza insa trebuie sa stii sa gestionezi totul pe viitor. Nu ar trebui sa faci asta – gravitatea acestor vorbe ar trebui sa se resfranga asupra viitorului tau. Nu mai repeta o greseala.

Daca intentia ta este aceea de a avea o viata sanatoasa tine cont de:

  • Fiecare ora de masa. Daca dai skip la prima masa urmatoarea o vei savura ca si cand nu ai mai mancat de zile bune. Si daca te mai gandesti ca ai fluctuatie de greutate acum se explica totul. Oricat de putin ai manca prima masa nu trebuie sa lipseasca.
  • Apa consumata. Cea imbuteliata are avantajul de a fi pura fata de cea de robinet de care multi se plang ca are prea mult clor. De fapt se crede ca este atat cat se admite. Cu toate acestea apa imbuteliata nu mai are cantitatea de fluor asa ca problemele de dinti sunt cele care te vor afecta in cele din urma.
  • Produsele dezinfectante, folosite mai rar. La fel se intampla si cu acele produse destinate curatarii mainilor, acestea ajung ca in timp sa faca o cultura de bacterii rezistenta, sa sufere mutatii. Cu cat produsele sunt mai agresive si tot mai adesea folosite cu atat se pare ca bacteriile vor fi mai rezistente in timp. Concluzia? Nu fa abuz de ele.
  • Suplimentele alimentare nu sunt nici ele bune in exces. Ai putea doza gresit si mai cu seama excesul duce la dureri de cap si la probleme de digestie, chiar si de ficat. Astfel, se recomanda un consum prudent.
  • Nu purta slapi si nu din motive de confort ci pentru ca piciorul nu este bine sustinut si pentru ca vei simti orice soc la fiecare pas.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these