O cafea dimineata? Mai bine un ceai

cafea dimineata

O dimineata implinita inseamna de cele mai multe ori nevoia de o cafea. Sau cel putin placerea de a servi o cafea este ceea ce caracterizeaza o masa de oameni. Din acest sir insa sunt si cei care isi cauta alternativa pentru ca o cafea poate avea, din pacate, si reactii adverse.

Fara cafea

Desigur, primul substitut este ceaiul, la fel de cunoscut cand vine vorba de nevoia de a calma, de a avea o stare de bine. Insa nu este singura alternativa a cafelei de dimineata:

  • Apa cu lamaie. Este poate una din cele mai sanatoase variante. De regula lamaia este cea care ajuta la detoxifierea organismului, cea care ajuta la eliminarea lor mai rapida. Asa ca sucul de lamaie si apa ca sursa de hidratare bifeaza se pare un doi in unu in misiunea de a servi ceva dimineata si de a implini si ceea ce inseamna hidratarea necesara.
  • Lapte cu cacao. Are atat de multe variante si arome ce se pot adauga si este una din acele bauturi care servesc drept substitut nutritiv fata de cafea. Ai putea folosi laptele de migdale pentru un plus de efect al gustului.
  • Ceai de papadie. Se spune ca este si cel mai ieftin pentru ca o papadie se gaseste la orice colt de iarba. Doar ca atentie de unde le aduni. In orice caz un astfel de ceai este si cel care te ajuta sa ai un par sanatos si piele pe aceeasi lungime de unda.
  • Alege ceaiul negru sau cel verde mai ales daca iti doresti sa te energizezi si sa ai parte de beneficiile unui ceai complex. Asta inseamna printre altele sa tii cont de un ceai cu proprietati nutritive in adevaratul sens al cuvantului. Ai putea sa incerci si varianta ceaiului cu lapte, asa cum o fac britanicii. O savoare!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these