Oamenii fericiti dau sfaturi. Asculta-te si tu!

Stii cum poti supara pe cineva? Fara invidie si fara prea mult efort vei atrage toate privirile cand vei fi fericit. Parodoxal sau nu oamenii tind sa compatimeasca pe cei cu probleme doar din ideea ca sunt si cazuri mai grele decat ale lor. Iar cand cineva este fericit parca ca o anormalitate se intreaba de ce si cum este posibil.

Sa fii fericit este o stare de invidiat pana la urma cum si zambetul este darul pe care ti-l faci chiar si cand iti este mai greu. Invata de la oamenii fericiti sa pui mai mult accent pe tine, sa fii usor egoist si sa te gandesti mai mult la tine si la cum poti sa te valorifici. Iata cateva sfaturi de la oamenii fericiti:

  • Nu ocoli oamenii straini. Iti vor fi straini pana la un moment dat insa orice ocazie este sansa ta de a cunoaste si alte orizonturi. Cand esti la o petrecere nu te limita la un grup pe care il stii; zambeste celor de pe strada, vorbeste cu cei mici in parcuri si saluta cu mandrie soldatii. Pare nebunesc dar iti aduce o stare de bine.
  • Nu oferi doar de dragul schimbului de beneficii. Se spune ca „dar din dar se face rai” asa mai bine oferi doar pentru dragul de a oferi si atat.
  • Nu irosesc timpul stand intr-un loc in care se vor simti obligati sa faca ceva. Conteaza mai degraba sa isi caute multumirea in tot ceea ce fac nu sa mearga pe principiul compromisului.
  • Nu igora dorintele. Orice om viseaza la ceva insa pentru asta trebuie sa faci ceva. Nu ignora ceea ce visezi sa faci.
  • Nu se plang. Orice lucru vine cu un scop si daca nu iese asa cum te asteptai este pentru faptul ca nu este momentul potrivit.

Oamenii fericiti aleg sa fie fericiti!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these