Pantaloni damă – care este alegerea potrivită?

conceptoline.com

În zilele noastre a devenit o obișnuință ca femeile, asemenea bărbaților, să poarte pantaloni fie într-un cadru de muncă, la birou, în intimitatea casei sau în timpul unei plimbări. Alegerea stilului potrivit de pantaloni dama poate deveni frustrantă cu toate opțiunile disponibile pe piață în momentul de față. Trebuie să alegi niște pantaloni care să se muleze pe tine, dar, în același timp, să nu îți scoată în evidență defectele. Plus, e important să ofere versatilitate garderobei tale.

Dacă vrei perechea potrivită de pantaloni, trebuie să își cunoști corpul și forma pe care o deții. Nu este simplu să îți dai seama ce formă a corpului ai – nu există dimensiuni anume sau un model după care să ne comparăm – cel puțin, vei avea posibilitatea să înțelegi ce îți va flata cu siguranță silueta. Există o varietate de posibilități de pantaloni când vine vorba de http://conceptoline.com, motiv pentru care este dificil să alegi varianta potrivită ție!

Ce pantaloni pentru ce tip de corp?

  • Ai o figură zveltă și înaltă

Aceasta mai este denumită și o figură ”băiețească”. În acest caz, trebuie să te axezi pe accentuarea mijlocului tău – zona taliei. Poți face asta alegând niște pantaloni cu talie înaltă care se mulează pe ea și o scot în evidență. De asemenea, există varianta să alegi o pereche de pantaloni damă mai largi care să mascheze formele de care nu te bucuri.

O soluție avantajoasă pentru o figură zveltă sunt pantalonii largi și boyfriend jeans, accesorizați cu o curea detaliată.

  • Dacă ai picioarele lungi

În acest caz cea mai bună variantă sunt pantalonii drepți sau cei tăiați până la talpa pantofilor tăi. Alegând această variantă, atenția va fi îndreptată către lungimea picioarelor tale. Este important totuși să te asiguri că tivul pantalonilor se oprește fix la călcâi și nu mai sus!

  • Formă de pară sau măr

Femeile cu o talie mai groasă și un mijloc mai plin arată minunat în pantaloni care se lărgesc treptat, dar din ce în ce mai mult, spre tiv. Aceștia vor crea iluzia unei siluete mai înalte și vor aduce un echilibru corpului tău – șoldurile vor părea mai înguste.

Dacă faci parte din această categorie, e important să nu alegi niște pantaloni înguști în jurul gleznei, deoarece aceștia accentuează talia. Dacă ai un corp în formă de pară, ai grijă să nu alegi pantaloni conici sau cu talie înaltă. În același timp, în cazul celor în formă de măr, trebuie optat pentru pantaloni și curele elastice. Aceștia sunt mai confortabili și camuflează kilogramele în plus din zona abdomenului.

  • Siluetă de tip clepsidră

În acest caz sunt potriviți pantalonii care îți accentuează talia îngustă, însă care scot în evidență și formele tale. O pereche clasică de pantaloni largi și cu o talie aproape înaltă îți vor ajuta corpul să pară mai suplu. În plus, poți opta oricând pentru blugi mulați sau pantaloni de yoga atât timp cât picioarele tale sunt subțiri – altfel, corpul tău va apărea a avea o formă de pară, în loc de clepsidră.

Tot ce trebuie să faci înainte de a alege este să îți cunoști corpul și să îi scoți în evidență avantajele formelor tale.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these