Perle la interviuri

In maniera in care un interviu scoate la lumina tipul de caracter, cu totii avem de trecut un soi de test din acest punct de vedere. Ai fi surprins sa afli ca desi stiu ca sunt sub lupa in vederea deciziei de a fi sau nu angajati.

Din sirul de perle pe care unii le spun la interviurile de angajare iata cateva ce par ireal de hilare:

  • Un intervievat care la final intreaba curios cat costa faptul ca a participat la un astfel de moment. Ce ar insemna insa chiar sa platim pentru asa ceva? Unii nu se vor mai angaja vreme lunga.
  • Un alt intervievat care spunea citate din Biblie. Probabil scopul lui fusese oricum cu totul altul inca de la bun inceput.
  • Cand ai prea multa incredere in tine ajungi sa spui ca ai ca singur defect faptul ca esti frumoasa. Si da, este o poveste reala cu asta.
  • Crezi ca este posibil ca un tata sa caute de munca propriului copil? Ei bine se mai intampla si astfel de cazuri. Curios este daca ajunge sa fie dispus chiar el sa sustina interviul de angajare.
  • Dupa ce detaliile despre un interviu au fost stabilite un candidat anunta ca nu mai este dispus sa vina intrucat se afla la un gratar si timpul nu permite. Si ca sa radem si mai mult, aflam ca acelasi candidat ofera si detalii despre iesirea lui.
  • Cand sinceritatea este debordanta aflam ca unii nu au purtat discutii cu cei din jur insa nici nu au simtit nevoia. Sa te simti bine in mediul in care lucrezi se pare ca nu era o chestiune obligatorie. Admitand asta, candidatul cu pricina pare relaxat si natural.
  • Un altul ofera el detalii clare despre ce tip de job isi doreste si mentioneaza in email ca nu doreste sa fie contactat in cazul in care jobul nu are un salariu de cel putin…x suma si nu este in apropiere de anumite locatii.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these