Personaje celebre care ne-au schimbat viata

Exista numeroase personaje care au o influenta impresionanta asupra oamenilor si care au fost intotdeauna populare. Aceste personaje nu au existat niciodata, dar cu toate acestea, se pare ca joaca un rol important in viata noastra.

Care sunt cele mai importante personaje

Mos Craciun

Ce copil nu a fost speriat de parinti, sustinand ca daca nu sunt cuminti, Mos Craciun nu va mai veni cu daruri? Aproape toti copiii din lumea Occidentala au fost „instruiti” de catre parinti sa se comporte frumos daca vor ca Mos Craciun sa vina cu daruri in seara de Ajun. Asadar, acest personaj a jucat si joaca si in continuare un rol important in oprirea experientelor isterice a copiilor.

Papusa Barbie

Pe masura ce Barbie a progresat de la o femeie destul de tanara la care toate fetele aspira, la ceva ce seamana mai mult cu o pitipoanca, ne intrebam daca Barbie este cea care influenteaza copiii sau copiii o influenteaza la Barbie. Exista totusi o asemanare intre papusa si fete: Barbie a reprezentat aproape orice alegere a stilului de viata adoptat de fete si nu exista nicio indoiala ca ea a stat la inceputul formarii vietii unor femei.

Marlboro Man

Cati dintre barbatii din ziua de astazi fumeaza tigari cu filtru? Inainte de a incepe campania Marlboro, „barbatii adevarati” fumau numai tigari fara filtru, deoarece cele cu filtru erau considerate a fi tigari pentru femei. Scopul campaniei Marlboro Man a fost acela de a influenta toti oamenii de a fuma tigari Marlboro filtrate, fiind considerate una din cele mai bune campanii din istorie. Potrivit Wikipedia, a transformat o campanie feminina, cu sloganul „Mild as May”- intr-una care a devenit masculina, in numai cateva luni.

Daedalus si Icarus

Intr-un timp de mai putin de 24 de ore, oamenii pot zbura dintr-o parte in cealalta a planetei. Aceasta este una din cele mai mari realizari ale omului, dar care nu ar fi avut loc fara personajele mitologice Daedalus si Icarus. Povestea spune ca Daedalus a construit niste aripi mecanice pentru fiul sau Icarus, iar dupa ce aceasta poveste a fost spusa intr-una, omul a poftit dupa dorinta de a zbura. Acest lucru a devenit adevarat pana la urma, iar intreaga planeta s-a schimbat, ca si consecinta a acestei povesti.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these