Platit sa iti faci bine

Daca iti vine greu sa crezi ca mersul pe bicicleta este o moda afla ca sunt tari unde esti platit pentru asta. Sunt tari in care mersul pe bicicleta este un necesar din varii puncte de vedere astfel ca cetatenii angajati ajung sa fie platiti pentru asta.

Daca un astfel de exemplu este oferit de tari precum Marea Britanie, Olanda sau Germania printre altele ar trebui sa preluam un astfel de caz. Practic se plateste cate 25 de centi pentru fiecare kilometru parcurs. Nu pentru a te distra in timpul liber ci pentru a merge la serviciu. Astfel traficul va fi imbunatatit insa mai mult decat atat fluidizarea acestuia va duce in cele din urma si la un nivel mai mic de poluare.

Una peste alta oficialii si-au dat seama ca mizand pe mersul pe bicicleta ajuta intreaga societate si chiar si natura astfel ca se intelege de ce se doreste a influenta populatia sa recurga din ce in ce mai mult la metoda mersului pe bicicleta. Si doritori sunt caci in lumea moderna ajungem la concluzia ca acest sistem este unul avantajos.

Insa chiar si fara sa fie necesar sa ne gandim ca avantajele pe care le avem cand vine vorba de plata materiala mersul pe bicicleta este cel care te ajuta sa te mentii in forma. Este cel care iti lucreaza mai toti muschii si nu in cele din urma cel care iti ofera un tonus pe care  il intretii.

Dar cand masina este varianta mai usoara, cand punem in balans faptul ca efortul fizic ar putea fi foarte bine compensat cu o  miscare si control de pedale multi inca aleg varianta de masina. Cand ne vom da seama ca din mersul pe bicicleta avem mai multe avantaje poate vom avea o mai mare popularitate in randul biciclistilor.

 

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these