Posibile cauze ale durerilor de spate

dureri spate

Poate ca nu te-ai gandit pana acum insa durerile de spate ar putea sa nu aiba legatura directa cu o afectiune fizica. Debutul si continuitatea in ceea ce priveste durerea de spate tin de cauze diverse.

Spre exemplu cat stai pe scaun? Acest lucru poate clar determina ce inseamna intensitatea durerii de spate. Asadar, trebuie sa echilibrezi timpul pe care il petreci stand avand in vedere ca acest lucru iti afecteaza. Chiar daca ai crede ca stand nu ai de ce sa te simti rau de fapt exista un soi de presiune ce se aplica la nivel de coloana, ceea ce face ca durerea sa aiba debut.

De asemenea, conteaza si cat timp stai in picioare. O poveste similara se gaseste si la cei care petrec tot mai mult timp in picioare, fie ca este vorba de mers pe jos sau doar stand. Pentru ca pana la urma ce e prea mult strica, pentru ca exista si alti factori care pot determina durerea si intensitatea ei. Spre exemplu tipul de pantofi pe care ii porti sunt si ei in masura sa iti accentueze starea de acest gen.

Nu in cele din urma se pare ca specialistii spun ca stresul este si el cu o mare influenta. Pentru ca te provoaca sa iti mentii un echilibru acolo unde totul este un haos, pentru ca atacand starea de imunitate esti mai predispus si la boli, pentru ca pe fondul unor probleme deja existente trebuie sa te gandesti ca totul s-ar putea agrava.

Starea de durere de spate aduce in prim plan orice ar tine de stilul de viata. Ritmul pe care il avem zilnic este in masura sa iti determine justificarea durerilor. Asadar, nu este poate cazul sa iti incarci organismul cu pastile ci poate ar fi cazul sa tii cont de ceea ce declanseaza durerea.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these