Proprietatile uleiului de in

ulei in

Sursa de omega 3 si nu numai uleiul de in este sursa bogata de acest gen si destul de des cautata. Uleiul de acest gen are numeroase avantaje daca il folosesti si din lista de beneficii din consumul de ulei de amintit este:

  1. Previne bolile de inima. Pentru ca in astfel de cazuri se necesita mancare cu grasimi nesaturate asa ca uleiul de acest gen este ideal. Si in acelasi sens nivelul redus de colesterol este cel care se mentine la un nivel optim.
  2. Desi nu exista certitudini uleiul de in este cel care ataca celulele canceroase si in forma lor incipienta ar trebui deja sa le anihileze.
  3. Indicat pentru femei care au nevoie de un echilibru hormonal uleiul de in este cel care se poate consuma in perioadele lunare ale femeilor insa si pe parcursul perioadei de menopauza.
  4. Poate ameliora simptomele ulcerului gastric. Pentru ca in momentul in care nu se mai poate controla se ajunge la operatie cu ajutorul uleiului de in se ajunge la un control al bolii pe cale naturala.
  5. Nu numai uleiul de masline este eficient din punct de vedere cosmetic. Se pare ca uleiul de in este cel care stimuleaza productia de colagen si astfel tine la distanta aparitia ridurilor. La acelasi capitol de grija pentru fata ta uleiul de acest gen este cel care trateaza forme de acnee si nu numai, curata fata si previne aparitia unor probleme.
  6. Prelungeste viata neuronilor. Daca in timp dementa in orice forma este cea care afecteaza batranetea uleiul de in previne ca astfel de cazuri sa se intample.

Pe termen lung este si acel tip de ulei pe care sa te bazezi pentru un stil de viata sanatos, pentru dieta care sa includa modul natural de a gati.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these