Propriul tau stil vestimentar cu blugii boyfriend

Cum-port-jeansii-boyfriend

Poate ca este timpul sa iesim din anonimat si sa ne facem remarcate si cum am putea face acest lucru daca nu purtand piese vestimentare barbatesti? De cele mai multe ori cream impresia de vulgar, dar a purta o piesa vestimentara inseamna a aduce la cote inalte personalitatea masculina, incat aceasta sa fie admirata si respectata.

Faptul ca purtam o camasa masculina sau o pereche de blugi de tip boyfriend nu face decat sa accentueze importanta pe care o acordam masculinitatii, incat un jeans cu elemente masculine, un tricou si o pereche de pantofi cu toc cui nu fac decat sa iti creeze cel mai confortabil look. Iar daca vrei sa optezi pentru o iesire cu prietenii, atunci schimba doar tricoul cu unul mai elegant si mai sclipitor si devii mai feminina si mai sexi.

Propriul tau stil vestimentar cu blugii boyfriend

Cele mai sugestive moduri de a purta blugii boyfriend sunt cele care scot in evidenta cele mai multe trasaturi ale femeilor moderne, care nu se sfiesc sa apara in lume cu cele mai inedite vestimentatii, incat sa se simta cat mai bine in pielea lor.

Cele mai multe tinute care au la baza jeansii boyfriend sunt cele care se bazeaza pe tinute cat mai lejere, pentru ca acesta este cuvantul care ar descrie aceste vestimentatii si pentru ca a fi la moda nu necesita investitii de milioane.

Imaginatia este cea care descrie cel mai bine acest stil vestimentar, pentru ca poti purta de la papion, la camasa barbateasca si pana la mocassini, fara sa pierzi prea mult timp in dulap in cautare de haine.

Fie ca iti porti rasuciti in partea de jos, fie ca ii porti cu talie inalta sau ii porti cat mai evazati sau mai zgariati, blugii boyfriend sunt cei care conteaza in acest sezon.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these