Redefineste-ti increderea in tine

incredere

Daca viata a ajuns pe pista de oprire atunci ar fi necesar sa va redefiniti increderea si personalitatea pentru a va deplasa in directia cea buna din nou. Important este sa va dati seama cine sunteti si ce doriti de la viata, incat personalitatea sa va ajute pentru a putea lucra la tranformarea intr-o versiune mai buna si imbunatatita a propriei personalitati.

Primul pas in transformare este sa va dati seama ce anume va defineste, ce este important ca si puncte prioritare, care este obiectivul pe care il doriti de la viata si ce prioritati aveti in curs. Indiferent ca aceste aspecte sunt importante sau nu, este important sa fie ordonate si aranjate in propria lista de indeplinit.

Unele caracteristici care va pot ajuta in modelarea increderii sunt de natura interna precum etica de lucru, dorinta de a ramane ocupat si de natura externa, ce vizeaza locul de munca, familia, prietenii sau ocupatiile. Este important sa va fixati unele prioritati bazate pe actiuni si nu pe convingeri. De exemplu, s-ar putea sa credeti ca familia este prima prioritate, dar care va consuma mai putin timp decat munca. In realitate este nevoie sa stabiliti mai bine prioritatile si sa ajungeti la concluzia ca munca este cea care sprijina intreaga familie. In acest caz, munca va demonstra ceea ce ati stiut si nu ati recunoscut dintotdeauna.

Urmatorul pas este dat de relatia pe care o aveti cu sinele interior, incat poate fi usor sa va excludeti din principalele actiuni, incat uitati cine sunteti in ansamblu si o sa va ia ceva timp sa va ganditi atunci cand sunteti singur.

Lucrurile pe care le pretuiti, care includ principii si trasaturi de personalitate sunt si ele importante, pentru ca pot pune in valoare abilitatile personale in ceea ce priveste gestionarea timpului. Lista lucrurilor pe care le apreciati, chiar si cele mai putin bune este un aspect important in conturarea propriei imagini. De obicei scrieti pe lista oameni pe care ii iubiti, actiuni care va plac, persoane cu care va simtiti in siguranta, activitati care va fac fericit, hobby-uri sau alte activitati in ideea de a va contura mai bine individualitatea.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these