Reguli de bune maniere la plaja

Oricat de stupid ai putea crede ca este sa tii cont de anumite reguli de bune maniere in spatii publice precum la plaja sau la piscina adevarul este ca tocmai pentru ca ignoram acest aspect ajungem sa ne comportam ca in jungla. Suntem prea pasivi si cand cei din jur devin ca o oglinda pentru modul in care facem noi lucrurile ne dam seama ca mai avem de lucrat la bunele maniere.

Pana sa fie prea tarziu, pana sa iti atraga atentia cineva sau pana cand sa regreti cu siguranta ca ti-ai dori sa tii cont de anumite reguli la plaja si in special de:

  1. Grija pentru copii. Chiar daca ai crede ca sunt multi in jur si chiar si un salvamar nu te relaxa cand vei merge cu cei mici la plaja. Responsabilitatea numarul unu pe care orice parinte o are tine de modul in care isi supravegheaza copilul. O piscina mica ar fi ideala si daca se poate sa intre in bazin atunci fii sigur ca este in aria ta vizuala.
  2. Animal de companie. Povestea cu un animal de companie este oarecum aceeasi ca si cu un copil. Mai cu seama ca un catel nu va vorbi si va avea poate tendinta de a-si face nevoile oriunde trebuie supravegheat fara dorr si poate. Nu il lasa in apa langa copii chiar daca nu este un caine rau care sa muste.
  3. Nu lasa mizerie in jurul tau. Poate ca maine vei fi in acelasi loc si nu iti va placea sa vezi mizerie. In plus orice lucru lasat de izbeliste este lectia ta de morala si bun simt.
  4. Nu da muzica tare. Este una din cele mai frecvente greseli insa daca toata lumea din jurul tau ar face la fel ce ar iesi?
  5. Nu deranja salvamarii si nu rade de cei care isi vand produsele in astfel de locuri. Pana la urma totul se rezuma la ideea de a nu deranja pe cei din jur.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these