Sa invatam sa ne bucuram

traieste viata

Traind parca la cote intense din punct de vedere al muncii si al nivelului de stres uitam de multe ori sa ne bucuram de ceea ce inseamna cu adevarat viata. Asa ca pentru o stare de bine in fiecare zi ar trebui sa stii ca:

  1. Daca iti place ceva ar trebui sa te bucuri de acel ceva si atat. Fara regrete, fara retineri, fara absolut nicio problema trebuie sa te bucuri de ceea ce ai. Acum caci poate mai tarziu de atat nici nu vei mai avea o astfel de sansa.
  2. Exact acest lucru se aplica si la partea negativa. Asta inseamna sa eviti ceea ce nu iti place si sa fii impacat cu asta. Pur si simplu in viata faci cum si ce vrei caci asta inseamna sa te bucuri la maximum de viata.
  3. Schimba ceea ce nu poti face fata. O regula in viata este sa fii atent la modul in care poti schimba ceea ce iti afecteaza viata. Pana la urma nu trebuie sa traiesti intr-un chin pentru a face fata unor situatii care efectiv nu iti fac placere.
  4. Desigur, sunt si lucruri ce par imposibil de schimbat. Si totusi cu asta te intalnesti mai frecvent decat ai crede asa ca ajungi in punctul in care sa iti doresti doar sa accepti ceea ce traiesti si sa inchei povestea. Nici aici nu este atat de simplu pentru ca iti trebuie arta de a face asta si de a fi in egala masura multumita de tine.

Se spune ca in viata mare parte din ceea ce traim este de fapt rezultatul a modului in care ne raportam fata de anumite evenimente. Nu poti controla ce ti se intampla insa poti cu siguranta controla modul in care tu faci ca reactiile tale sa te afecteze in sens negativ.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these