Scapa de lucrurile din viata ta

scapa-de-lucruri

Ne place sa adunam si sa tot adunam ca si cand toata viata  noastra ne stabilim doar un scop si acela este sa avem cat mai multe. Nu stiu cum e cu fiecare dar cert este ca la un moment dat fara s ane dam seama ne aglomeram cu prea multe.

E timpul sa scapi de ceva lucruri din viata ta. Poate ca nu iti dai seama de asta la inceput asa ca te vei gandi la ce esti dispusa sa renunti. Ei bine tine de fapt de acele lucruri de care oricum nu te mai folosesti. Tine poate de machiajul din baie? Da, cel care zace de prea mult timp acolo fara ca tu sa te fi atins de el. E timpul sa il faci sa zboare pentru ca si asa se spune ca in medie un termen de 2 ani este suficient pentru o astfel de trusa. Ba mai mult, tine de faptul ca il expui prafului si a diverselor particule asa ca nu sta in cel mai steril loc posibil.

Gadget-uri cu care nu faci nimic? Iti suna cunoscut? Se spune ca in medie peste 60% din oameni prefera sa pastreze gadget-uri vechi, ba chiar unele care nici nu mai functioneaza. Ideea in sine nici ei nu stiu care este. De regula este vorba de telefoane insa poate fi vorba si de cu totul alta gadget-uri. Daca se considera ca nu este util atunci clar seteaza ideea si nevoia de a te scapa de astfel de aparate.

Acele lucruri pe care tot intentionezi sa le repari? Pentru ca iti tot promiti ca te vei apuca de reparat ar fi cam timpul sa pui lucrurile in miscare. Nu mai amana totul mai cu seama pentru ca timpul trecut il face sa fie si cat mai vechi. Nu mai merita sa fie in preajma ta daca deja ai lasat sa se puna praful pe el.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these