Secretul promovarii

Nu este placut sa te lupti la propriu si la figurat si sa afli in cele din urma ca promovarea ce ti-o doreai de fatp este castigata de altcineva. Nu este placut sa te lasi dus de val si sa te „casatoresti” cu job-ul desi asta nu va aduce mari satisfactii. Ai nevoie de o strategie.

Promovarea la care visezi ar putea consta in cativa pasi decisivi. Secretul consta intr-o complexitate a cazului printre care se regaseste si:

  1. Increderea si stima de sine. Asta pentru ca increderea de neclintit iti sporeste si sansele. Nu tine numai de partea pozitiva, de a gandi in masura sa te incurajezi si sa atragi binele de partea ta ci si de faptul ca in mod concret promovarea vine clar numai pentru cei care pot face anumite task-uri si tu nu faic exceptie.
  2. Iesi in evidenta. Asta inseamna sa iti faci munca fara repros si sa stii sa iti vinzi „marfa”. Cel care se doreste a fi promovat va lupta cu toate puterile si armele pentru a iesi in evidenta, asta este clar astfel ca trebuei sa gasesti acea cale care sa puna intr-o lumina si mai buna modul in care tu te distingi de ceilalti.
  3. Pretinde ceea ce dai. Nu trebuie sa te lauzi fara rost; pur si simplu fa o radiografie proprie a modului in care lucrezi si cu o modestie iesita din comun insa mai ales gandind realist descopera-ti punctele forte si minusurile pentru a imbunatati totul.

Pana la urma un motiv de promovare este si o provocare de a te dezvolta, de a pune accent pe modul in care faci fata provocarilor de orice fel. Conteaza nu in cele din urma sa iti meriti locul, sa stii ca acest prim pas de promovare iti aduce un alt nivel de responsabilitate fata de care trebuie sa faci fata.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these