Sfaturi pentru a scapa de febra musculara

febra musculara

Febra musculara este chinul celor care la un moment dat au facut miscare intensa. Sau poate ca gradul de intensitate nu se poate compara astfel dar in orice caz reprezinta un chin al celor care fac o trecere spre miscare si un program complex din acest punct de vedere.

Scapa de febra

Febra muschilor te face sa te simti per total ca inflacarat sau cum ar spune unii te face sa te simti ca si cand nu te-ai putea apuca de nimic. Nici din pat nu iti vine sa cobori. Ai putea evita astfel de cazuri, tinand seama de:

  1. Hidratare corecta. Nu numai pentru ca te deshidratezi in timpul orelor de sport ci si pentru ca astfel reduci din sansele de inflamare a muschilor. Stiai ca un dus cu apa mai rece inseamna sa iti revii din starea de febra si chiar si sa o previi. Sunt 20 de procente care fac o diferenta.
  2. Nu incepe ora de sport fara sa fi facut incalzire. Asta inseamna sa nu fortezi dintr-o data muschiul sa se contracte. Cine a spus ca excesele nu sunt bune stia ceva.
  3. Se crede ca orice aliment sau bautura cu un continut de cafeina are sanse de a te ajuta sa eviti febra musculara. Asta pentru ca te energizeaza si iti creste rezistenta muschilor. De la ciocolata la cafea o portie este suficienta.
  4. O alta sursa de energie pentru muschi o reprezinta se pare si proteinele asa ca se intelege nevoia de a consuma proteine intr-o cantitate suficienta raportata la fiecare individ in parte.
  5. Masajul poate si el sa aiba un efect bun dupa antrenamente. Te relaxeaza si te ajuta sa iti revii mai usor dupa efort fizic intens.

Exista numeroase trucuri pentru a scapa de febra musculara. Cert este ca ai putea sa continui cu exercitii pentru a combate efectul cu cauza.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these