Si cand esti furios…

furie

Momentele de furie sunt destul de comune insa ceea ce trebuie sa stim si sa tinem minte ca furia ar putea deveni cel mai mare inamic. Acum este momentul in care iei decizii mai putin inspirate si la nervi. De fapt se spune ca nu ar trebui sa iei decizii in special in doua momente cheie, cand esti fericit si cand esti furios- promisiuni ce nu se pot tine, cuvinte ce nu se pot respecta sau cuvinte grele ce vor avea urmari definesc o astfel de situatie.

Cand esti furios

Ar trebui sa existe autocontrol in toate. Insa nu de fiecare data reusesti asta asa ca cel putin sa te pastrezi distant de situatie este ceea ce poti face. Cand esti furios nu ar trebui in primul rand sa te grabesti sa postezi pe retele sociale diverse lucruri. Este un trend sa fim, logati mereu pe conturile de socializare si sa impartasim ganduri. Starile tale pot trece insa valul de impresii si reactii ale celor care iti sunt prieteni virtuali abia acum incepe.

Deciziile pe care le iei intr-un astfel de moment sunt si ele destul de grele. Stii cum se spune, toate trec asa ca dupa o perioada de agitatie poate ca iti vei gasi puterea de a rezolva ceva. Acum insa nu este momentul sa te gandesti la asta.

Nu iti varsa nervii pe altcineva. Ce se intampla la serviciu acolo ramane si este valabil pentru orice domeniu. Mai cu seama, ar trebui sa ne gandim ca cei din jur dragi noua ar putea fi si sursa de calm si doza de energie de care avem nevoie. Merita ei nervii tai?

Evita totodata sa conduci. Pentru ca vei avea tendinta de a avea un stil agresiv si asta te poate costa mai mult decat crezi. In orice caz chiar si viteza poate fi un inamic in astfel de momente asa ca prefera sa iti consumi momentul in liniste, tu cu tine.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like these