Site-uri grozave pentru auto-didacti

educatie

Nu toata lumea doreste sa mearga la facultate ca sa se educe si nici nu isi doreste sa urmeze niste cursuri pentru care sa plateasca o multime de bani. Pentru asta, in schimb, exista posibilitatea de a deveni auto-didact, ceea ce inseamna a te educa singur acasa la tine.Te poti ajuta de tot felul de lucruri: carti cumparate, cursuri acreditate pentru cei care isi doresc sa invete de unii singuri ceva sau cursuri pe care le poti urma online, pe calculator, prin intermediul unei retele la internet.

Uite cateva asemenea site-uri din mediul online de unde te poti educa de unul singur. Acestea cuprind lectii, filmulete de prezentare, tutoriale, dar si cursuri pe care le poti urma o anumita perioada intru dobandirea de cunostinte pentru specializarea in ceva anume.

Quora

Poti invata aproape orice iti doresti de pe site-ul Quora, de la experti si de la oameni cunoscuti in anumite domenii, la fel de bine ca si de la oameni care nu sunt atat de faimosi. Aceasta este un gen de platforma intrebare-raspuns in care utilizatorii intreaba si raspund la intrebari. Insa, spre deosebire de alte site-uri de genul, profilele utilizatorilor sunt autentice si raspunsurile sunt administrate in functie de unicitatea si de relevanta lor.

Stack Overflow

Stack Overflow este probabil singurul cel mai important site pentru programare. Daca esti un programator sau daca vrei sa inveti sa faci programare, acest site ar trebui foarte simplu sa iti fi prietenul cel mai bun. Pe acest site intrebare-raspuns pentru programatori, poti adresa intrebari despre dificultatile legate de computerizare si sa inveti multe lucruri din raspunsurile oamenilor.

Codeacademy

La Cocoacademy, poti invata limbaje de programare cum ar fi HTML, CSS, PHP si Phyton intr-o modalitate foarte simpla si interactiva. Face din programare o activitate foarte interesanta si foarte la indemana pentru cei aflati la inceput in invatarea programarii. Oricum, profunzimea pe care o acopera este foarte superficiala si ascest site ajuta mai mult doar in invatarea cunostintelor de baza.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like these