Situatii prea putin placute

penibil

Se intampla si la case mai mari tindem sa ne spunem atunci si acolo unde penibilul iese tot mai mult in evidenta. De fapt, daca e sa se intample se va intampla. Doar ca in masura in care poti controla cat de cat aceste situatii ai dori sa scapi de o imagine ce te va bantui. Desigur, poate ca peste ani va fi ceva hilar insa pana acolo ai totusi un drum lung.

Situatii penibile

Exact asa cum vezi si in filme, draguta lady care iese de la toaleta si are hartia igienica prinsa de toc in realitate poate ca  nu ti se intampla asta insa esti pe aproape. Poate ca gradul la care vei interpreta totul ca fiind penibil este altul insa cu siguranta ca nu te simti prea bine cand ai o mica discutie cu o cunostinta – mai ca nu vorbeste cu tine – pentru ca in cele din urma sa iti dai seama ca mergeti in aceeasi directie. Si drumul pare tot mai lung…

La fel se intampla si cand nu stii in ce mod sa abordezi situatiile cu cei pe care i-ai intalnit candva insa nu atat de mult incat sa porti conversatii cand va vedeti si pe strada. Asa ca ppare totul stangaci si incerci sa impaci si capra si varza cum s-ar spune.

Mai rau este cand persoana din fata ta este chiar un necunoscut insa imprejurimile te fac sa porti o conversatie de orice fel, ceea ce duce la ceva penibil. Uneori asta chiar e putin spus. Asadar, chemi pe cei de la departamentul tehnic ce promit sa iti remedieze problema cu cablul de internet. Intre timp nici nu stii ce sa spui, cum sa intretii o discutie, mai cu seama ca ai de asteptat pana cand tipul isi face treaba. Penibil sau ce?

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these