Starea vremii, starea ta

Cand vremea se schimba este greu de crezut ca sub o forma sau alta nu se va resimti asta in starea pe care o vei avea si poate si mai mult decat atat in starea de sanatate. Unii se cred chiar si meteorologi caci diverse stari pe care le au conicind cu starea vremii.

Dincolo de acestea exista insa un adevar, acela ca starea vremii poate sa contribuie la starea pe care o ai:

  • Cand este un vant puternic asta ar putea sa iti afecteze somnul si sa iti induca o stare de nervozitate. Este poate un caz comun al celor care resimt dureri de cap cand bate vantul, sunt mai irascibili de asemenea si daca se mai intampla sa fie vorba si de o conditie medicala atunci totul se agraveaza.
  • Cand este frig esti mai racit. Desi la temperaturi joase se pare ca microbii nu pot rezista la fel de mult si de bine frigul accentueaza starile proaste de raceala, favorizeaza dezvoltarea unor situatii medicale cum este cazul bolilor respiratorii. Si daca esti si cardiac atunci ai o grija in plus cand vine vorba de asta.
  • Ploaia te predispune la alergii sau la accentuarea celor deja existente. Exista o situatie cu doua taisuri aici; pe de-o parte ploaia este cea care spala atmosfera si o curata insa in egala masura ploaia care cade este poluata si cea care aduce bacterii si virusi. Daca stai in ploaie mai ales esti deja predispus la boala. Cei care sufera de alergii ajung sa simta mai multe simptome in aceasta perioada.

Una peste alta prea mult frig aduce si dureri de reumatism, prea multa caldura aduce dureri de cap insa sa nu uitam ca suntem direct raspunzatori pe ceea ce facem si conteaza foarte mult la cel nivel de imunitate pastram organismul.

 

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these