Te inseala online?

inselat

O viata paralela, online, poate fi considerata o forma de inselat desi intalnirile nu au loc in stil real, concret. De dapt a insela inseamna o varietate de motive asa ca este de la sine inteles ca diversele interpretari ne duc cu gandul la diverse forme de iesi cu altcineva sau de a acorda atentie altcuiva.

Exista numeroase forme insa si semne care sa arate ca ceva nu este in regula. Desi se spune ca o femeie pur si simplu simte cand ceva nu este in ordine exista si anumite semne ce tradeaza interesul crescut al unui partener pentru alte domnisoare. Ar putea fi vorba de:

  • Isi schimba parolele. Asta pentru ca daca la inceput nici nu ii pasa de ea acum este mai atent ca inainte ba chiar sa o schimbe destul de frecvent.
  • Foloseste computerul la ore tarzii. Dupa de in mod normal este ora de somn el inca butoneaza telefonul sau de ce nu computerul, laptopul si asa mai departe, ca si cand motiveaza ca nu are somn si isi cauta ocupatie.
  • Isi sterge istoricul la fel de des pe cat tine cont de faptul ca nu trebuie sa iti cada in plasa, drept pentru care de fiecare data cand te vei aseza la laptop in cautare de probe nu vei gasi altceva cu exceptia faptului ca istoricul este gol.

Studiile arata ca pentru un reprezentant masculin este cu atat mai usor sa se joace pe mai multe planuri decat sa recunoasca cinstit despre ce este vorba. Asa ca oricand va prefera cel putin sa isi faca multiple conturi si pe aceasta baza sa te insele fara jena. Pana la urma marele avantaj online este tocmai acela de a fi oricine iti vei dori sa fii.

Cu sau fara curiozitati despre ce face partenerul tau online orice femeie isi poate da seama cand ceva nu mai este ca la inceput.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these