Te recunosti? Dependenta de internet

dependent_internet

Am ajuns in punctul in care internetul este parte din viata noastra si mai mult decat atat este cel care ne incanta momentele de relaxare. De fapt poate ca o mare greseala tine tocmai de asta, de faptul ca nu ne dam seama ca ar trebui sa fie o relaxare si atat.

Evolutia in ultimii ani face ca internetul sa devina o unealta eficienta cand vine vorba de informare si nu numai. Este cel care aduce se pare sansa de a descoperi mereu ceva nou asa ca din aceasta ecuatie face parte si dependenta, cea care incet dar sigur vine ca parte din acest proces. Iti dai seama ca esti aproape de aceasta situatie cand incepi sa iti regasesti un zambet larg despre ce inseamna aventura ta online.

Euforia. Momentele in care esti online te simti ca si cand ar fi vorba de un vis implinit, de o relaxare fara egal.

Timpul trece fara sa iti dai seama si daca contorizezi ce se intampla intr-o zi iti dai seama ca a fi online este in cea mai mare parte ceea ce caracterizeaza totul. Ce-i drept si aici este o chestiune personala asa ca in tot acest rastimp ai putea efectiv sa inveti ceva nou insa este greu de crezut ca un timp tot mai lung este dedicat misiunii de studiu in defavoarea placerilor moderne de la platforme online si pana la jocuri.

Neglijenta pentru ce ti se intampla este ceea ce completeaza acest meniu. Cu alte cuvinte este vorba de faptul ca nu iti mai dai seama de ceea ce este in jurul tau si neglijezi acele momente care poate ca sunt printre cele mai savuroase.

Si nu in ultimul rand tine si de faptul ca te minti singur cand nu iti vine sa crezi ca realitatea ta se defineste astfel.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these