Timpul liber si zodiile

In functie de fiecare zodie in parte exista si o preferinta de timp liber. De la caz la caz exista o placere aparte pentru un anumit tip de activitate. Descopera- ti pasiunea!

 1. Berbecii prefera sportul de echipa si traseele mai scurte insa in locatii noi.
 2. Taurii prefera sa gateasca, sa mearga  la petreceri si sa gradinareasca.
 3. Gemenii sunt la extreme, de la a petrece timp liber citind si relaxandu-se acasa si pana la aventura spontana a unei excursii cat de scurte.
 4. Racii prefera muzica si locatiile de vacanta unde sa se refugieze in timpul liber.
 5. Cand vine vorba de lei acestia prefera, conform caracteristicilor zodiei, sa fie in centrul atentiei asa ca vor prefera mereu sa mearga la teatru, la film, la petreceri, inconjurati de oameni.
 6. Fecioarele se doresc culte asa ca prefera relaxarea in zone de asa natura asta daca nu prefera pur si simplu relaxarea in propria casa.
 7. In cazul balantelor arta si frumosul in general sunt puncte de atractie asa ca de cele mai multe ori vor prefera sa mearga la muzee, la teatru si nu este exclus sa prefere si shopping-ul.
 8. Scorpionii sunt adeptii sportului extrem, le place adrenalina asa ca din energia lor isi vor dori ca timpul liber sa fie dedicat sporturilor de asa natura.
 9. Sagetatorii in schimb sunt cei care prefera sa calatoreasca insa nu ocolesc nici sportul. Le plac de asemenea dansurile si nu in cele din urma gatitul.
 10. Capricornii sunt de fapt mai linistiti si se cufunda in ceea ce inseamna lectura unor romane de dragoste sau prefera sa contribuie la colectiile pe care le au.
 11. Varsatorii sunt cei care adora arta fotografica si lectura.
 12. Nu in ultimul rand, pestii sunt creativi, le place muzica si dansul.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these