Tipuri de femei pe care barbatii le evita

Barbatilor le place o femeie complexa insa in egala masura una care sa stie ce inseamna masura. Pe principiul ce-i prea mult strica barbatii vor fugi de femei depresive, de cele care nu vor sti cum sa isi gestioneze sentimentele si starile. Intr-un top al femeilor pe care le evita barbatii vor fugi de:

  • Femeia sefa. Este acea femeie care la fiecare pas simte ca trebuie sa isi spuna cuvantul, dar mai ales sa isi impuna punctul de vedere. Este acea femeie care asteapta sa fie intrebata la fiecare pas ce se intampla, care adora sa te aiba ca si subaltern, sub papuc.
  • Femeia depresiva. Cea care se plange mereu, nimic nu ii iese bine, mereu exista un neajuns. Este acea femeie care are nevoie de mai mult decat atentie, mai mult decat incurajari, cea care parca te trage in jos. Si starea ei iti strica moralul.
  • Femeia cu sindromul „mama”. Este acea femeie care simte ca trebuie sa aiba grija de tine. La un moment dat parca uita de ea si tinteste numai pe tine. Doar ca pachetelele si verificatul ca si cand elevul trebuie dojenit sa isi faca temele nu este tocmai relatia ideala.
  • Femeia salbatica. Care da, ar fi visul oricarui barbat la un moment dat. Cu toate acesteanu vor fi preferatele cand vine vorba de casatorie. Condimenteaza viata insa cam atat.
  • Femeia lipitoare. Stii acei prieteni care au mereu o cale comuna cu tine pentru a gasi sponsor de o cafea, de o cina etc? Femeia lichea este pe aceeasi lungime de unda. Si nu numai profitoare ci acea femeie care pur si simplu iti fura spatiul si intimitatea.

Nici cele plictisitoare nu sunt favorite intr-un top. Barbatii au nevoie de adrenalina, de o viata palpitanta. Plictisitoarele nu ii atrag catusi de putin.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these