Tipurile de website pe care trebuie sa le cunosti

website

Chiar si cand nu esti din domeniul IT, cand nu ai o legatura cu asta si nu stii terminologii si aspecte aprofundate in aceasta arie daca iti vei dori un website trebuie mai intai de toate sa cunosti care iti sunt optiunile.

Lumea in general a evoluat atat de mult in ultimii ani incat in privinta site-urilor exista o dezvoltare masiva si continua. Pentru a te alatura acestei lumi trebuie sa stii mai intai de toate tipurile de website:

  • Site-uri corporative, cele care se axeaza pe informatii despre o anumita firma. Desigur, acestea tintesc catre acele companii ce doresc sa se promoveze folosind si o astfel de unealta.
  • Site-uri personale, detinute de persoane cu diverse arii de interes. La aceasta categorie de site-uri nu se necesita un capital prea mare de promovare si scopul unui site de acest gen este si el limitat.
  • Site flash, cele care se bazeaza pe clip-uri pentru prezentare de produse spre exemplu. Cu o grafica avansata acestea castiga puncte de popularitate avand in vedere ca un video este de mai mare impact asupra publicului.
  • Site-uri comerciale, cele care au ca scop principal tranzactiile. Un magazin online ce te ajuta sa faci shopping de acasa si de la distanta, o modalitate usoara de a dezvolta o afacere pentru doritorii de investitii.
  • Blogurile, cele care devin din ce in ce mai populare in ultimul timp. Acestea permit o comunicare directa cu publicul tinta. Au devenit de asemenea si o modalitate de promovare, de marketing pentru unii, avand in vedere ca se bazeaza pe schimbul de impresii, pareri si idei.

Lista nu se opreste aici. Insa ca o concluzie din marea de optiuni ce o ai este de la sine inteles ca mai intai de toate trebuie sa iti directionezi interesul catre tipul de activitate pentru a alege si tipul de site potrivit. Asa cum vei gasi si la It Exclusiv povestea se continua, dupa alegerea site-ului, cu design-ul si un complex de elemente care sa plaseze site-ul tau impunator pe o anumita nisa.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like these