Tonul face muzica – arta seductiei

Chiar daca tot ceea ce tine de relatii, de fluturi in stomac pentru unii inseamna sentimente greu de descris cel putin cand vine vorba de aspecte critice si exacte din punct de vedere psihologic se explica totul. Ti se va parea ciudat insa cu siguranta va exista si o corelatie in realitate.

Una din descoperirile recente tine de modul in care o femeie poate flirtra si anume pe principiul tonul face muzica se pare ca vocea este cu adevarat o arma a seductiei. Desi nu se aplica si cand vine vorba de barbati, oricum ar fi ciudat pentru barbati sa isi subtieze vocea, femeile se pot folosi de un astfel de truc in jocul seductiei. Cercetatorii din SUA au realizat un studiu de caz in urma caruia au concluzionat ca vocea unei persoane este fara doar si poate un punct de reper in a alege partenerul potrivit.

Specialistii spun ca dupa voce o persoana isi arata atat evolutia cat si apartenenta la o anumita categorie sau chiar predispozitia de a fi sau nu un bun partener. Inclus asadar in aceeasi lista ca si aspecte evidente dupa care se fac alegerile de parteneri, iubiti tonul vocii este sau nu atragator.

Desi intr-o oarecare masura totul vine involuntar si astfel facem lucruri dictate de subconstient si voit este acelasi efect. S-a demonstrat ca femeile au tendinta de a avea o voce mai subtire cand sunt indragostite insa barbatilor asta le place. Caci din nou se demonstreaza veridicitatea unor spuse; dragostea scoate ce e mai bun din noi astfel ca tindem sa devenim mai sensibili, ceea ce se observa si in voce. Ce-i drept scoate si ce-i mai rau. Cand intervin certurile barbatii devin ingroziti de cum vocea aceea seducatoare candva poate „ciripi” atat de urat acum!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these