Top modele de pulovere de Craciun

pulover Craciun

In ton de sarbatoare, iti vei dori ca ceea ce porti in aceasta perioada si in mod special de Craciun sa se asorteze perfect cu ceea ce porti. Stilul tematic al garderobei nu este ceva nou insa de la an la an se pune un si mai mare accent pe stil, pe un trend anume. Iata ce ai putea sa porti anul acesta in materie de pulovere:

  1. Pulover lung, tip rochie. Se poarta cu colanti, se poarta cu dress mai gros insa in orice caz este unul adorabil, practic si comod pentru orice femeie. In functie de tipul de silueta si de inaltime poti accesoriza totul, accentueaza talia spre exemplu si vei arata de minune.
  2. Jacheta decorativa este si ea una adorabila. Cu imprimeu deosebit, cu nasturi si posibilitatea de a o combina cu diverse alte articole vestimentare o astfel de piesa e musai sa o ai anul acesta.
  3. Puloverul tricotat face si el parte din aceasta categorie. Vine intr-o varianta chic, cu imprimeu dragut si contrastant si poate avea o sumedenie de stiluri. Alege ce ti se potriveste si combina-l cu orice, de la fusta la blug.
  4. Pulover elegant. Sarbatorile de iarna impun nevoia de a ne imbraca corespunzator, elegant si feminin in egala masura. Asadar, un pulover lung este practic insa merita si el mai multa atentie la design. Alege cel pufos si lung cu tiv din dantela pentru un plus de eleganta a imaginii sale.

Imaginea clasica a unui pulover este aceea de ren imprimat sau motive de acest gen, de la fulgi la om de zapada. Depinde de gust insa mai ales de cum se potriveste un model anume cu o anume varsta. In orice caz, considera-te fericita caci anul acesta se poarta marele accent al desenelor pe haine. Asa ca orice pulover alegi mergi pe ideea de funny.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these