Trucuri si sfaturi pentru pantofi mai comozi

Sa porti pantofi cu toc nu este tocmai cea mai mare placere a femeilor si asta pentru ca durerea de picioare strica buna dispozitie si umbreste eleganta. Se intampla insa la nivel extins ca pantofii sa dea dureri de cap. Iata si ce poti face pentru a te simti mai bine purtandu-i:

Repetitia, mama invataturii

Nu trebuie sa ii porti foarte des mai ales la inceput doar pentru a te obisnui cu durerea.heat De fapt materialul are nevoie de purtare pentru a se mula pe formele tale. Poarta noii pantofi prin casa, chiar si cu sosete mai groase, minute in sir, zi de zi. In cele din urma materialul devine mai elastic, mai relaxat, la fel ca si picioarele tale ca si senzatie cand incalti pantofii cu pricina.

Alcoolul

Nu consumul lui te va ajuta ci proprietatea pielii de a se intinde usor la actiunea cu alcoolul. Asa ca pe masura ce poti sa faci din asta o misiune posibila, apeleaza la ea. Nu te ingrijora cu privire la miros; de fapt alcoolul este cunoscut pentru neutralizarea mirosului neplacut de picioare.

Gheata vs. caldura

Pungile de gheata pot ajuta de asemenea cand vine vorba de nevoia de a face dintr-o pereche de pantofi una mai confortabila. In acest sens trebuie doar sa te asiguri ca faci trecerea considerabila de la inghet la caldura, fara insa sa permiti ca apa sa se scurga in pantofi.

Cat despre caldura, se stie ca materialele se dilata sub actiunea ei. Asa ca daca ai ales o pereche de pantofi din piele in mod special ai cele mai multe sanse ca acestia sa fie mai lejeri dupa ce ii supui unui proces termic. Poti face asta destul de simplu, folosind o perie cu aer cald sau un uscator de par. Insa trebuie sa ai pantofii in picioare la acel moment si in prealabil sa ii ungi cu creme pentru ca pielea sa nu se usuce la efectul de caldura.

Primele zile ale pantofilor noi sunt un chin pentru picioarele tale asa ca asigura-te ca iti iei masuri de precautie in acest sens.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these